SVE ŠTO VAS INTERESUJE U VEZI OBUKE SAZNAJTE OD NAS



MI SMO TU DA VAMA PRIBLIZIMO OBUKU, DAMO SAVETE I UKAZEMO NA NEKE OD GREŠAKA U VOŽNJI

недеља, 4. март 2012.

O NAMA

Auto škola  Veca osnovana je 1993 god. Osnovao ju je Velibor Pesić - Veca, po čijem nadimku je i dobila naziv.Sediste auto škole je bilo i ostalo na adresi Šabačka 23, Niš.

Velibor Pešić po zanimanju je bio dipl. saobraćajni inženjer i vodjen dugogodišnjom praksom, stečenim znanjem, intuicijom i željom da učini obuku vozača što kvalitetnijom, 1993 god. otvara prvu privatnu auto školu u Nišu. Njegova hrabrost, znanje i profesionalnost u radu kao rezultat su dali veliki broj aktivnih vozača.

Prvi koraci u privatnom biznisu nisu bili laki, ali kako je kvalitet svuda presudan, tako se pokazalo da su 90% polaznika obuke vožnje,  u roku položili testove i praktični deo ispita.
Ono što nam jako inponuje jeste činjenica da su svi ovi polaznici- kandidati sada aktivni vozači, i da njihov kvalitet vožnje govori o našem uspehu. Njihove preporuke  govore o tome da su zadovoljni našim radom, kvalitetom obuke, nivoom stečenog znanja.
Prva obuka vozaca za 'B' kategoriju, obavljala se na vozilima 'Zastava 101'.

 Danas obuku vršimo na vozilima  'Dachia Logan' i jedini smo u Nišu koji obuku vršimo na ovom tipu vozila.
Vozila su nova i u obuci jako udobna i pregledna.Iako su po duzini glomaznija, komfor koji pruzaju i mogucnosti za bolju orjentaciju u preglednost su izuzetni za početnike ili one kandidate koji žele da obnove svoje znanje iz vožnje i saobraćaja.

 Još od samog osnivanja škole, kvalitetna, pametna i sigurna vožnja su bile naše smernice.Tome je težio i sam Velibor Pešić, a od 1996 god. uvodi u posao i svog sina Marka Pešić.Zajedno će u poslu pružati kvalitetnu obuku kandidata.
Osnovana kao porodična firma, ona je kroz svoje dugogodišnje poslovanje pružala priliku i mladim i kvalitetnim instruktorima.Saradnja i sa drugim auto školama je bezuslovna, jer naše dugogodišnje postojanje u ovoj branši zahteva i svesrdnu kolegijalnost.

Naš moto je kvalitet, sigurnost i poverenje, a to nam je donelo ovako dugu tradiciju postojanja.

Нема коментара:

Постави коментар